Tuesday, December 21, 2021

Hvem gør beyonce søster solan dating

Hvem gør beyonce søster solan dating



De vil kæmpe for hinanden Getty Images. Teenager Hollywood. I september udgav Knowles en teaser-video til "Losing You", som blev annonceret som den førende single fra hendes tredje studiealbum. Som femårig fik hun sin sangdebut i Six Flags AstroWorlda forlystelsespark i Houston. februar Hvor møder du mænd? BligeAshantiKeyshia Cole og Beyoncé, selvom hun gjorde et punkt ud af at sige, at det ikke har "et negativt lys for nogen af ​​[dem]", der gør beyonce søster solan dating.





Født i Californien



Beyoncé og Solange Knowles har meget til fælles med hensyn til deres musikkarrierer, men det er måske her lighederne slutter, der gør beyonce søster solan dating. De tog hver især forskellige veje efter deres formative år, hvor Beyoncé opnåede international superstjernestatus, og Solange blev enlig mor og en skilsmisse, da hun var 21 år gammel.


På trods af deres forskelligheder er den kærlighed, som Beyoncé har til sin lillesøster, uden sidestykke, og vi er her for at give dig et indblik i deres unikke forhold. InSolange satte sig ned med magasinet Interview for at diskutere hendes anmelderroste album, A Seat at the Table.


Og lige hvem gjorde æren af ​​at interviewe hende? Hendes storesøster, Beyoncé, selvfølgelig! Da Solange nævnte, skulle hun køres fra Philadelphia der gør beyonce søster solan dating New York efter interviewet kaldte Beyoncé hende en "rockstjerne", før hun roste sin yngre søskende yderligere.


Søstrene har en historie med at være meget beskyttende over for der gør beyonce søster solan dating Andet. Solange svarede: "Det tager det for vidt.


Han ville have fået tæsk tilbage. Som forventet, der gør beyonce søster solan dating, Beyoncé er lige så årvågen, når det kommer til sin søster. I et radiointerview med Hot 97 via Rap-UpSolange mindede hun om, hvor privilegeret hun var at vokse op med Beyoncé som sin søskende. Dengang Beyoncé var i sin tidligere gruppe, Destiny's Child, og deres hitsang "No, No, No" sprængte radioen i luften, gik Solange i gymnasiet og havde med en truende bølle at gøre. Da Solange fortalte Beyoncé og hendes Destiny's Child-bandkammerat Kelly Rowland om antagonizeren, der gør beyonce søster solan dating, de kendte tog en tur til Solanges skole for at konfrontere sin klassekammerat.


InSolange strømmede til Rollacoaster magazine via Daily Mail om Beyoncé, og kaldte sin søster sin "rollemodel" og krediterede "Irreplaceable"-sangerinden for at have hjulpet hende med sin egen musikkarriere.


Men selvom hun beundrer sin søster og alt, hvad hun har opnået, ville Solange aldrig ønske at bytte plads med dronning Bey. Da Jay-Z er fra Brooklyn, giver det mening, at Beyoncé ville have mindst ét ​​hjem i sin mands hjemby. Ifølge rygter rapporteret af Curbed NY, skulle parret have givet sig ud på en lejlighed i Brooklyn Heights.


Men forud for det påståede køb boede de angiveligt et ukendt sted på østkysten, og Beyoncé forsøgte desperat at overbevise Solange om at flytte til New York City-bydelen. Hun er sådan en fashionista - hun vil vænne sig til det. Solange indrømmede endelig, takket være opmuntringen fra sin storesøster, men hun indrømmede, at byen tog hende lidt tilvænning, især "mødrenes intensitet" i hendes Carroll Gardens-kvarter.


At samarbejde om en sang med Beyoncé ville være en drøm for de fleste kunstnere, men Solange er anderledes. Selvom hun har skrevet forskellige melodier for Beyoncé, inklusive "Get Me Bodied" og "Upgrade U", skal du ikke holde vejret, når søstrene indspiller en sang sammen.


I et interview med NY Times afslørede Beyoncé den chokerende afsløring. Alligevel håber vi på, at disse to en dag vil forbinde sig i et optagestudie. Men indtil da, der gør beyonce søster solan dating, vi skal bare der gør beyonce søster solan dating at nyde deres musik separat. Jo mere vi opdager om deres forhold, jo mere indser vi, at Beyoncé og Solange opfører sig ligesom alle andre søskende ville.


Mens hun talte med VultureSolange sagde hun, at hun ser sin søster mindst en gang om ugen, og at de også tager sig tid til at passe hinanden. Nogle gange bliver Blue Ivy hjemme hos Solange, og andre gange bor Solanges søn, Daniel Julez Smith Jr.


Nu hvor Beyoncé er mor til tre vil Solange nok have hænderne fulde, når det kommer til børnepasning! Da Solange fødte sin søn, Julez, var inBeyoncé i front og i centrum på fødestuen. Men som " Crazy in Love "-sangerinden fortalte Cosmopolitans, ville hun i første omgang ikke være vidne til sin nevøs fødsel. Det har givet mig lyst til at vente et stykke tid. Jeg var babysitter for min nevø i sidste uge, og [moderskabet] er ikke så glamourøst, som det ser ud. Selvfølgelig endte hun med at ombestemme sig om hele børne-tinget og fortsatte med at føde Blue Ivy i, og tvillingerne Sir og Rumi i Beyoncé havde et unikt forhold til hendes søster i deres tidlige år, fordi - lad det se det i øjnene - hun var en meget travl pige og en international diva-i-træning.


Hendes tid blev også brugt på at hænge ud med sin bedste ven og gruppemedlem, Kelly Rowland, som boede sammen med Knowles i deres familiehjem. Solange afslørede i et interview med Evening Standard, at hun var 5 år gammel, da Rowland flyttede ind. Hun var som en anden søster," sagde Solange. Hun fandt det dog svært at skulle dele sin egentlige søster med Rowland. Alligevel formåede Solange og Beyoncé altid at forblive "meget søde med hinanden. Konspirationsteoretikere er overbeviste om, at der ikke er nogen måde, Beyoncé og Solange kan være søskende.


I stedet tror de på et skørt online rygte om, at Beyoncé faktisk er Solanges mor. Hvis du ruller dine øjne i vantro lige nu, så fortvivl ikke - du er ikke alene. I marts offentliggjorde BuzzFeed en artikel, der citerede en ukrediteret blog, som genoptager rygtet om, at Hvem gør beyonce søster solan dating ikke var født i, og at Queen Beys rigtige fødselsår faktisk er. Sammensværgelsen fortsætter med at sige, at sangerinden fødte Solange i en alder af enten 12 eller 13, men hendes forældre, Mathew og Tina, endte med at opdrage Solange til at dække familiehemmeligheden op.


Søstrene har aldrig udtalt sig om rygtet, og da der er utallige tilbagevendende billeder af dem sammen, da de begge var meget unge, vil vi kridte denne op til intet andet end en internetfabel.


Nogle søskende slås med hinanden, fra de er gamle nok til at tale. Men ifølge Solange har hun og Hvem gør beyonce søster solan dating næppe nogensinde uenige med hinanden. helt ærligt, da jeg voksede op, hvordan klarede jeg mig som storesøster? Du var den mest tålmodige, kærlige, vidunderlige søster nogensinde.


I de 30 år, vi har været sammen, tror jeg, at vi kun har haft hoveder, som vi kan tælle på én hånd. Inde i Beyonces forhold til hendes søster Solange. Getty billeder. Beyonce er Solanges største fan Getty Images. De vil kæmpe for hinanden Getty Images. En storesøster er den bedste rollemodel Getty Images. Beyonce overbeviste Solange om at lave et stort træk Getty Images.


Hvem ville nægte at optage med Beyonce? Solange, det er den, Getty Images. De babysitter for hinanden Getty Images. Beyonce var der, da Solange fødte Getty Images. Det tog dem et stykke tid at blive 'super tæt på' Getty Images. Er Beyonce hendes mor? De diskuterer sjældent Getty Images.





dating til relateret torrent



Og lige hvem gjorde æren af ​​at interviewe hende? Hendes storesøster, Beyoncé, selvfølgelig! Da Solange nævnte, at hun skulle køres fra Philadelphia til New York efter interviewet, kaldte Beyoncé hende en "rockstjerne", før hun roste sin yngre søskende yderligere.


Søstrene har en historie med at være meget beskyttende over for hinanden. Solange svarede: "Det tager det for vidt. Han ville have fået tæsk tilbage. Som forventet er Beyoncé lige så årvågen, når det kommer til sin søster. I et radiointerview med Hot 97 via Rap-Up mindede Solange om, hvor privilegeret hun var at vokse op med Beyoncé som sin søskende. Dengang Beyoncé var i sin tidligere gruppe, Destiny's Child, og deres hitsang "No, No, No" sprængte radioen i luften, gik Solange i gymnasiet og havde med en truende bølle at gøre.


Da Solange fortalte Beyoncé og hendes Destiny's Child-bandkammerat Kelly Rowland om antagonizeren, tog de kendte en tur til Solanges skole for at konfrontere sin klassekammerat. I , Solange strømmede til Rollacoaster magazine via Daily Mail om Beyoncé, og kaldte sin søster sin "rollemodel" og krediterede "Irreplaceable"-sangerinden for at have hjulpet hende med sin egen musikkarriere.


Men selvom hun beundrer sin søster og alt, hvad hun har opnået, ville Solange aldrig ønske at bytte plads med dronning Bey. Da Jay-Z er fra Brooklyn, giver det mening, at Beyoncé ville have mindst ét ​​hjem i sin mands hjemby. Ifølge rygter rapporteret af Curbed NY, siges parret at have brugt en lejlighed i Brooklyn Heights.


Men forud for det påståede køb boede de angiveligt et ukendt sted på østkysten, og Beyoncé forsøgte desperat at overbevise Solange om at flytte til New York City-bydelen. Hun er sådan en fashionista - hun vil vænne sig til det. Solange indrømmede endelig, takket være opmuntringen fra sin storesøster, men hun indrømmede, at byen tog hende lidt tilvænning, især "mødrenes intensitet" i hendes Carroll Gardens-kvarter.


At samarbejde om en sang med Beyoncé ville være en drøm for de fleste kunstnere, men Solange er anderledes. Selvom hun har skrevet forskellige melodier for Beyoncé, inklusive "Get Me Bodied" og "Upgrade U", skal du ikke holde vejret, når søstrene indspiller en sang sammen.


I et interview med NY Times afslørede Beyoncé den chokerende afsløring. Alligevel håber vi på, at disse to en dag vil forbinde sig i et optagestudie. Men indtil da skal vi bare nyde deres musik hver for sig. Jo mere vi opdager om deres forhold, jo mere indser vi, at Beyoncé og Solange opfører sig ligesom alle andre søskende ville. Mens hun talte med Vulture, sagde Solange, at hun ser sin søster mindst en gang om ugen, og at de også tager sig tid til at passe hinanden.


Nogle gange bliver Blue Ivy hjemme hos Solange, og andre gange bor Solanges søn, Daniel Julez Smith Jr. Nu hvor Beyoncé er mor til tre, vil Solange nok have hænderne fulde, når det kommer til pasningspligt! Da Solange fødte sin søn, Julez, i , var Beyoncé i front og i centrum på fødegangen. Selvom "Crazy in Love"-sangerinden fortalte Cosmopolitan, ønskede hun i første omgang ikke at overvære sin nevøs fødsel. Det har givet mig lyst til at vente et stykke tid.


Jeg var babysitter for min nevø i sidste uge, og [moderskabet] er ikke så glamourøst, som det ser ud. Naturligvis endte hun med at ombestemme sig om hele børne-tinget og fortsatte med at føde Blue Ivy i, og tvillingerne Sir og Rumi i Beyoncé havde et unikt forhold til hendes søster i deres tidlige år, fordi - lad det se det i øjnene - hun var en meget travl pige og en international diva-i-træning.


Hendes tid blev også brugt på at hænge ud med sin bedste ven og gruppemedlem, Kelly Rowland, som boede sammen med Knowles i deres familiehjem. Den toppede som nummer ni på den amerikanske Billboard og modtog positive anmeldelser fra kritikere.


Hendes tredje studiealbum, A Seat at the Table blev udgivet til udbredt kritikerros og blev hendes første nummer et album i USA.


Hendes fjerde studiealbum, When I Get Home, blev udgivet i marts for yderligere kritikerros. Knowles var stærkt påvirket af Motown-pigegrupper og siger, at hendes første passion er sangskrivning. Hun bliver ofte sammenlignet af medierne med sin søster, Beyoncé, men Knowles insisterer på, at de har forskellige ambitioner og er musikalsk forskellige.


Hun er blevet rangeret af Billboard som den mest succesrige dansekunstner nogensinde, [5] og blev hædret med "Impact Award" ved Billboard Women in Music. Solange Piaget Knowles blev født i Houston, Texas, af Mathew Knowles og Tina Knowles.


Knowles storesøster er sangerinden Beyoncé Knowles. Hendes far, oprindeligt fra Alabama, er afroamerikaner, og hendes mor, der oprindeligt kommer fra Texas, er kreolsk, afrikansk, indiansk og fransk aner, [7] [8] [9] med fjerne jødiske, spanske, kinesiske og indonesiske aner. Hun er også en efterkommer af den acadiske leder Joseph Broussard. Som femårig fik hun sin sangdebut i Six Flags AstroWorld, en forlystelsespark i Houston.


Hun begyndte at skrive sange i en alder af ni. Under Destiny's Childs åbningstid for den amerikanske popsangerinde Christina Aguileras turné, erstattede Knowles midlertidigt medlem Kelly Rowland, efter hun brækkede tæerne backstage under et kostumeskifte. Administreret af sin far Mathew, vovede Knowles sig først ind i musikbranchen som forsanger, bakket op af Destiny's Child, på titeltemasangen til den animerede tv-serie The Proud Family.


I optrådte hun som Lil' Bow Wows date i musikvideoen til hans single "Puppy Love". Del II " med Lil' Fizz. I lånte hun sin stemme til karakteren Chanel, kusinen til hovedpersonen Penny Proud, i et afsnit af den animerede tv-serie The Proud Family.


Mathew Knowles sagde, at han testede reaktionerne, og at dømme efter, hvad han havde hørt, "ser det ud som en god idé". Rowland tilføjede, "She's a solo star", og navndroppede Knowles' debutalbum. I en alder af 14 begyndte Knowles at arbejde på sit debutalbum Solo Star , [27] som involverede amerikanske producere som Jermaine Dupri , The Neptunes , Linda Perry og Timbaland blandt andre.


Hun indspillede derefter albummet under sin fars Music World Entertainment-label med Columbia Records. Efter udgivelsen af ​​hendes debutalbum begyndte Knowles at optræde i film, efterfulgt af en karrierepause for at stifte en familie.


Knowles optrådte som teenager i komediefilmen Johnson Family Vacation, med hovedrollen sammen med de amerikanske skuespillere Cedric the Entertainer, Vanessa Williams og Bow Wow. Selvom anmeldelserne generelt var negative, fik Knowles ros fra Variety, som mente, at hun "er næsten lige så blændende som storesøster Beyoncé og gør ikke meget mere end at smile vindende i sin første storskærmsudflugt.


Den lille kritiske reaktion, lavbudget, direkte-til-DVD-filmen fik, var negativ, [37] og Knowles blev beskrevet som en "overkommelig ung starlet". Mens hun var gift, flyttede hendes familie til Idaho, og mens hun blev der, genoptog hun at skrive sange, herunder singlerne "Get Me Bodied" og "Upgrade U" fra hendes søsters andet soloalbum, B'Day.


Efter sin skilsmisse vendte Knowles tilbage til Houston for at begynde at arbejde på sit andet album. I fornyede Knowles sin ledelse og underskrev en pladekontrakt med Geffen og en udgivelsesaftale med EMI. I december var albummet solgt over , kopier ifølge Nielsen SoundScan. Dreams Tour i Storbritannien i november Knowles annoncerede via sin blog, at hun ville udgive en række mixtapes, der falder sammen med albummet. Det første mixtape, I Can't Get Clearance På denne plade udtrykte Knowles sine synspunkter om den aktuelle tilstand i musikindustrien.


Teksterne til sangnavnet tjekker nogle store kunstnere såsom Mary J. Blige, Ashanti, Keyshia Cole og Beyoncé, selvom hun gjorde et punkt ud af at sige, at det ikke har "et negativt lys for nogen af ​​[dem]". I et interview med MTV i , afslørede Knowles, at hun var ved at bestemme typen af ​​lyd til opfølgningen af ​​Sol-Angel og Hadley St. Hun ville nu udgive sit tredje studiealbum selvstændigt. til en "Mothers Day Special", hvor hun fremførte en original sang kaldet "Momma Loves Baby".


I et interview med Vibe den 7. juli sagde Knowles, at hun led "lidt af et sammenbrud", mens hun indspillede sit nye album: "Jeg opgav bogstaveligt talt min fornuft i et stykke tid for at lave denne plade. Jeg begyndte at få disse skøre panikanfald. Det er en overgangstid i mit liv. I september udgav Knowles en teaser-video til "Losing You", som blev annonceret som hovedsinglen fra hendes tredje studiealbum.


Denne udgivelse markerede Knowles' første udgivelse som signatur af det uafhængige label Terrible Records. Knowles afslørede i et interview, at hendes mor Tina Knowles havde betalt for, at Knowles og hendes venner fløj ud og optog videoen som hendes fødselsdagsgave. Den 24. oktober holdt Knowles en lyttefest i New York City for hendes EP True, udgivet til digital download på iTunes 27. november. Efter EP'ens udgivelse optrådte Solange på forsiden af ​​The Fader magazine's 84. udgave. Den 14. maj annoncerede Knowles, at hun havde lanceret sit eget pladeselskab ved navn Saint Records, som hun vil bruge til at udgive sit tredje album i fuld længde og fremtidige musikprojekter distribueret gennem Sony.


Hun samarbejdede også med The Lonely Island om sangen "Semicolon", som blev vist som en del af YouTubes Comedy Week og er med på The Lonely Islands album, The Wack Album. Den 15. maj optrådte Knowles for første gang "Rise" ved en HBO-sponsoreret begivenhed, som var inspireret af politidrab i Ferguson og Baltimore og de efterfølgende protester. På sin 30-års fødselsdag, juni 24, udtalte hun, at hun havde afsluttet A Seat at the Table tre dage før sin fødselsdag, juni I juni optrådte Knowles på Glastonbury Festival; hendes optræden fik en perfekt femstjernet anmeldelse fra Patrick Smith fra The Daily Telegraph, som anså hende for "en kunstner, der skal værdsættes" og selve forestillingen "fantastisk teater".


På hendes debutalbum havde Knowles ingen kontrol over, hvilken slags musik der skulle produceres, og sagde, at "når du er 14, er alle andre ældre og mere rutinerede, og du stoler på deres beslutninger". Hendes musikalske påvirkninger kom bedre til udtryk på Sol-Angel og Hadley St. Drømme, når hun betragtede sig selv som moden og var i stand til at skrive og producere sange, som hun ville, uden at bekymre sig om andres forventninger. Knowles' udvidede debutspil True er et new wave-album med Knowles, der siger: "Dette er en danseplade, men teksterne kan til tider blive temmelig mørke.


Bortset fra optagelse, maler Knowles lejlighedsvis som sin hobby: "Jeg tror, ​​at maleri for mig er et så bekræftende udtryk, at nogle gange ved man ikke, hvad resultatet bliver, og hvert strøg og hver pensel for mig er en følelse. og i sidste ende kommer det ud som et stykke, der er det mest fantastiske.


Det giver helt sikkert et andet afløb. Ud over sit arbejde med at være singer-songwriter har Knowles også begivet sig ud i performancekunst. I et interview med magasinet Surface sagde hun: "Jeg er slet ikke interesseret i underholdning. Jeg er virkelig interesseret i energiudveksling mellem beskueren og udøveren.


En måde at gøre det på er at lave en inkluderende oplevelse gennem stil, gennem energi, gennem rummet. ved Elbphilharmonie og Bridge-s på Getty Museum. Knowles er altid blevet sammenlignet af medierne med sin søster, Beyoncé, som hun betragter som et af sine forbilleder.


Hun har udtrykt sin mening om sammenligningen i teksten til "Gud Given Name": "Jeg er ikke hende og vil aldrig blive det" [27] [98] - som med vilje var sat som åbningsnummeret til Sol-Angel og Hadley St. Drømme for at vise deres forskelligheder. Knowles modsvarede ved at sige: "Det er godt at få hendes råd, men vi har virkelig forskellige mål".


Knowles er blevet beskrevet som et modeikon. Hun er blevet fotograferet iført Alexander Wang, Alexander McQueen og Chanel. Musikvideoen til hendes single "Losing You" indeholdt en tung demonstration af den moderne sartorial bevægelse i hele Afrika, La Sape.


På samme måde skabte hendes beslutning om at dyrke sit naturlige hår i begyndelsen stærke reaktioner fra offentligheden. I et coverinterview med Toyin Ojih Odutola for Cultured Magazine, adresserede Knowles hendes skift til minimalistisk mode og det svar, hun modtog fra offentligheden, "Denne idé om, at sorte kvinder ikke kunne være minimalistiske, vi kunne ikke være subtile - vi skal være store , vi skal være højlydte, vi skal være en eksplosiv tilstedeværelse.


Ved Glamour Women of the Year-priserne bar Knowles en gul Jean-Paul Gaultier couture-kjole og blev kåret til årets kvinde. Knowles er aktivist for Black Lives Matter-bevægelsen.


Hvor kan vi være fri? Hvor kan vi være sorte? I begyndte Knowles at promovere Baby Jamz, en hiphop-stilet legetøjslinje til førskolebørn. I blev Knowles udnævnt til ambassadør for Giorgio Armanis yngre diffusionslinje, Armani Jeans. Armani sagde, at Knowles er indbegrebet af stilen, som er en "vision om en ung, uafhængig, afslappet livsstil med en stærk og cool, modefølsomhed".


I blev Knowles vist i Ocean Pacifics "Summer of Music" og "OPen Campus" annoncekampagner. I , arbejdede Knowles på den prisvindende børne-tv-serie Yo Gabba Gabba!


Hun fremførte en original sang "Momma Loves Baby" i den særlige episode med titlen "Baby". I blev Knowles, Alejandra Ramos Munoz og Zooey Deschanel annonceret som Rimmel Londons nye ansigter. Hun trådte tilbage fra denne stilling i , midt i kritik af hendes naturlige hår. I blev Knowles ansigtet for en Calvin Klein-kampagne. I modtog Knowles prisen for årets kunstner fra Harvard Foundation. Knowles og søster Beyoncé modellerede for deres families tøjlinje, House of Deréon, opkaldt efter deres bedstemor, Agnéz Deréon.


Hun hjalp også med at lancere Deréon, en juniorbeklædningskollektion og søsterlinje til House of Deréon. Sammen var de med i en "Got Milk?


I lancerede Knowles den digitale platform Saint Heron som et musik- og kulturcenter for at forstærke sorts kunstnerskab. I maj udvidede Saint Heron til en multidisciplinær institution, som omfatter et atelier, kreativt bureau, bibliotek og kunstgalleri. Knowles giftede sig med Daniel Smith i februar, da hun var 17, og han var. Den 12. maj udgav TMZ sikkerhedsvideooptagelser af Knowles, der ser ud til at fysisk angribe hendes svoger, Jay-Z, og blive fastholdt af en sikkerhedsvagt i en elevator ved The Standard, High Line på Manhattan.


Knowles giftede sig med musikvideoinstruktøren Alan Ferguson i Marigny Opera House i New Orleans den 16. november. Samme år begyndte Knowles at date den eksperimenterende jazzkunstner Gio Escobar fra bandet Standing on the Corner, [] som hun tidligere har samarbejdet med på sit studiealbum Når jeg kommer hjem. Knowles anerkendte offentligt forholdet på Instagram i november. Knowles har også vundet en BET Award, en Soul Train Music Award, en Webby Award og mere.


I vandt hun også Glamour Award for Woman of the Year og blev den første vinder af Billboard Women in Music Impact Award.


Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Amerikansk sangerinde, sangskriver og skuespillerinde fra Texas. Houston, Texas, U. Singer songwriter performance artist skuespillerinde.


Daniel Smith. Alan Ferguson. Mathew Knowles Tina Knowles. Beyoncé søster Blue Ivy Carter niece. Destiny's Child Blood Orange Patrick Wimberly Master P Sean Nicholas Savage Raphael Saadiq.


Musikalsk kunstner. Sangen har en funk-lyd og indeholder en tyk hornprøve fra Heinz Kiesslings indspilning "Feeling Young". Hovedartikel: Solange Knowles diskografi. Hovedartikel: Liste over priser og nomineringer modtaget af Solange Knowles. Huffington Post. 24. juni, Arkiveret fra originalen den 19. september, Hentet 20. april, The Biography Channel. Arkiveret fra originalen 15. marts, Hentet 12. maj, Hentet 19. august, 11. januar, Arkiveret fra originalen 1. november, Hentet 17. november, Arkiveret fra originalen 4. december, Hentet 23. maj, Hentet 17. december, Fox News.


15. april, Arkiveret fra originalen 25. december, Hentet 28. juli, Hentet 30. januar, Uhøflige samtaler: om race, politik, sex, penge og religion.


Simon og Schuster. ISBN Hentet 10. juni, beyonce native american afro french l'oreal. Crazy in Love: The Beyoncé Knowles Biography. Greenhaven Publishing LLC. Beyoncé Knowles: En biografi. 12. januar, Arkiveret fra originalen den 14. januar, Hentet 14. januar, Houston Chronicle.


Hentet 15. marts, 4. juni, Cosmo Girl. 25. august, Arkiveret fra originalen 10. august, Hentet 10. december, Arkiveret fra originalen 13. januar, Hentet 4. november, The New York Times. Hentet 26. april, Rolling Stone. Arkiveret fra originalen den 27. juli, Hentet den 31. januar, Teen Vogue. Hentet 23. februar, Arkiveret fra originalen 15. januar, Arkiveret fra originalen 19. februar, Hentet 3. februar, Arkiveret fra originalen 17. april, Skotland søndag.


Arkiveret fra originalen den 9. januar, Hentet den 3. november, Alt hvad du behøver at vide om Beyonces lillesøster". New York Daily News. Arkiveret fra originalen 3. december, Hentet 3. december, Nielsen Business Media. 25. januar, Hentet 21. juli, Nielsen Business Media, Inc.


Hentet 7. november, februar Arkiveret fra originalen 1. januar, 23. september, Arkiveret fra originalen 3. november, Rotten Tomatoes. Arkiveret fra originalen den 29. januar, ABC Family. Arkiveret fra originalen 22. august, Hentet 1. januar, 20. august, Hentet 23. august,

No comments:

Post a Comment

Schwule Dating-Sites für das iPhone

Schwule Dating-Sites für das iPhone InOkCupid bietet seinen Benutzern mehr als ein Dutzend verschiedene Möglichkeiten zur Identifizierung an...